Вітаємо випускників кафедри "Якість, стандартизація та сертифікація"!
Як і у минулі роки теми випускних кваліфікаційних робіт було присвячено тематиці, яка стосується не тільки (і не стільки!) металургійного виробництва, а направлена на розгляд різноманітних видів діяльності. Цю тематику приведено нижче.
Теми випускних робіт бакалаврів за спеціальністю "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" (МГ01):
- Удосконалення методики вимірювань та експериментальні дослідження електричних властивостей суспензій;
- Аналіз метрологічного забезпечення процесу надання послуг з ремонту побутової електронної техніки;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні тканин з льону;
- Метрологічне забезпечення контролю якості квіткового насіння;
- Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення металообробного інструменту;
- Аналіз технології та метрологічного забезпечення працездатності устаткування для виробництва фанери;
- Аналіз метрологічного забезпечення процесу надання послуг роздрібної торгівлі;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виробництві молочних продуктів;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості виробництва чіпсів картопляних згідно з ДСТУ 4608:2006;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні цукру за ДСТУ 4623:2006;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості виробництва керамічного посуду;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні паперу за ДСТУ 4267:2003;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні вершкового масла;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні сиру;
- Аналіз метрологічного забезпечення при наданні готельних послуг;
- Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення консервів з ягід;
- Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення майонезу;
- Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення круп'яних виробів;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні напоїв;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні листового скла;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні хлібобулочних виробів;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні картонного пакування;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні цегли керамічної за ДСТУ Б В.2.7-61:2008;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні поліетиленової плівки;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні макаронних виробів за ДСТУ 7043:2009;
- Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу перероблення сировини з полімерів;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні згущеного молока;
- Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виробництва консервів для дитячого харчування;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні шампуню;
- Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні залізобетонних виробів для дорожнього будівництва.
Теми випускних робіт магістрів за спеціальністю "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" (МГ01):
1. Удосконалення метрологічного забезпечення діяльності підприємства з технічного обслуговування автотранспортних засобів;
2. Удосконалення процедури проведення аудиту постачальника з урахуванням вимог ДСТУ ISO 9001:2015;
3. Вимірювання задоволеності споживачів та розробка рекомендацій з покращення діяльності підприємства, що надає послуги мобільного зв’язку;
4. Нормативне та метрологічне забезпечення виконання вимог стандарту ДСТУ OHSAS 18001 при наданні розважальних послуг;
5. Удосконалення метрологічного забезпечення контролю параметрів процесу випікання бісквітних коржів.
Будемо раді, якщо ця інформація допоможе абітурієнту правильно обрати напрям майбутнього навчання у НМетАУ.
Інформаційні повідомлення