UST logo IPBT logo Part logo
Інститут промислових та бізнес технологій
Українського державного університету науки і технологій

Вітаємо випускників кафедри "Якість, стандартизація та сертифікація"!

Як і у минулі роки теми випускних кваліфікаційних робіт було присвячено тематиці, яка стосується не тільки (і не стільки!) металургійного виробництва, а направлена на розгляд різноманітних видів діяльності. Цю тематику приведено нижче.

Теми випускних робіт бакалаврів за спеціальністю "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" (МГ01):

  1. Удосконалення методики вимірювань та експериментальні дослідження електричних властивостей суспензій;
  2. Аналіз метрологічного забезпечення процесу надання послуг з ремонту побутової електронної техніки;
  3. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні тканин з льону;
  4. Метрологічне забезпечення контролю якості квіткового насіння;
  5. Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення металообробного інструменту;
  6. Аналіз технології та метрологічного забезпечення працездатності устаткування для виробництва фанери;
  7. Аналіз метрологічного забезпечення процесу надання послуг роздрібної торгівлі;
  8. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виробництві молочних продуктів;
  9. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості виробництва чіпсів картопляних згідно з ДСТУ 4608:2006;
  10. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні цукру за ДСТУ 4623:2006;
  11. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості виробництва керамічного посуду;
  12. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні паперу за ДСТУ 4267:2003;
  13. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні вершкового масла;
  14. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні сиру;
  15. Аналіз метрологічного забезпечення при наданні готельних послуг;
  16. Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення консервів з ягід;
  17. Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення майонезу;
  18. Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виготовлення круп'яних виробів;
  19. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні напоїв;
  20. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні листового скла;
  21. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні хлібобулочних виробів;
  22. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні картонного пакування;
  23. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні цегли керамічної за ДСТУ Б В.2.7-61:2008;
  24. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні поліетиленової плівки;
  25. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні макаронних виробів за ДСТУ 7043:2009;
  26. Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу перероблення сировини з полімерів;
  27. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні згущеного молока;
  28. Аналіз метрологічного забезпечення технологічного процесу виробництва консервів для дитячого харчування;
  29. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні шампуню;
  30. Аналіз метрологічного забезпечення контролю якості при виготовленні залізобетонних виробів для дорожнього будівництва.

Теми випускних робіт магістрів за спеціальністю "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" (МГ01):

1. Удосконалення метрологічного забезпечення  діяльності підприємства з  технічного обслуговування автотранспортних засобів;

2. Удосконалення процедури проведення аудиту постачальника з урахуванням вимог ДСТУ ISO 9001:2015;

3. Вимірювання задоволеності споживачів та розробка рекомендацій з покращення діяльності підприємства, що надає послуги мобільного зв’язку;

4. Нормативне та метрологічне забезпечення виконання вимог стандарту ДСТУ OHSAS 18001 при наданні розважальних послуг;

5. Удосконалення метрологічного забезпечення  контролю параметрів процесу випікання бісквітних коржів.

 

Будемо раді, якщо ця інформація допоможе абітурієнту правильно обрати напрям майбутнього навчання у НМетАУ.

Інформаційні повідомлення


Кафедра систем якості, стандартизації та метрології